Bellhouse är artistnamnet för Emma-Lee Andersson.
Hon debuterade med singeln One a night like this tidigare i år och nu är det dags att följa upp singeln med Mess. En riktigt skön poplåt med snygg, lite vemodig produktion och känsla över sig. Men ändå superstark refräng, lite som vi i Sverige är världsbäst på.

Sångerskan berättar:

“Vissa relationer skapar stor förvirring mellan hjärnan och hjärtat. Jag tycker om hur vi växer genom olika känslomässiga steg i ett förhållande, lite som låten här. Jag tror att de flesta kan relatera till budskapet i låten Mess… Kärlek och hjärtekross är lite “messy”, eller hur?”

Missa inte: Du hittar även Mess i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Bellhouse
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend