Om du gillar synthig pop som doftar lite av Pet Shop Boys eller Bright Light Bright Light, så kanske detta kan vara något för dig?
Det är norrmannen Bjørn Thomassen från Gravdal, som är ett litet samhälle på ön Vestvågøya på Lofoten med cirka 1500 invånare.
Numera bor han i London där han då gör sina poplåtar under namnet Vårum. Senaste singeln ut heter Hard och är en vemodig poplåt med skön synthig produktion. Kan tänka mig att många läsarna av bloggen kan uppskatta detta. Lyssna själv och se vad du tycker om Hard.


Vårum
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend