Dags för ett nytt namn här i bloggen. Det är ju ändå en av de saker som är roligast, att lyfta fram nya namn.

Bakom artistnamnet Valencé hittar vi Sophia Valencé Carrhage, en 22-årig sångerska från Stockholm. Efter studier på Rytmus och nu på Framnäs Folkhögskola, är det dags för Valencé att släppa debut-EP:n Leaving Again i Augusti. Först ut från EP:n hör vi här singeln Doubt me. En pulserande poplåt med vemodigt skimmer över sig. Bra sång som lyfter melodin och stark refräng fångade mitt intresse denna gång. Så lyssna och se om Valencé kan bli din nya svenska favorit.


Missa inte: Du hittar även Doubt me i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Valencé
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend