Think of me fick mig att tänka på Bleachers. En energifylld poplåt med skön 80-talskänsla och läckert beat, inte helt långt ifrån det som Jack Antonoff brukar göra.
Bakom låten hittar vi duon The 10X från Nashville, som består av Jeff och Parker.

Låten har fått en mobil-video i ordets rätta benämning, då den är vertikal.
Bandet berättar:

Caleb Thomas, director/videographer/photographer in Nashville pushed us to make a vertical video for Think of me. It came out exactly how we think of the band – personal, with a deep message that connects to our fans. You can feel our personalities in the video and you can feel the earnestness of the song.”
Lyssna och njut.

The 10X
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend