Den brittiska sångerskan Starling med låtar som bland annat Take it down och In the dark i bagaget är tillbaka med Profiteroles.
Nya singeln är lekfull i stil och producerad av Henry Binns.

Sångerskan berättar:

“It’s a song about growing up in English suburbia and asking questions about the things that are so adult-ing. Realising instead I need to ask what’s important to me not what’s important to culture – measure me – marry me – my purpose in life is not to stay thin or get a ring on my finger – it’s to make art and be kind.”

Låten har även fått en video om vilken sångerskan säger detta om:

“The video vision was about dance and art and Englishness. We filmed in this old wonky high street to symbolise the journey from restriction to freedom and dance is an extension of that, as is the open beach.”

Profiteroles är tagen från Starlings kommande EP The Soul som släpps den 22:a Juni.

Starling
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend