Förra veckan släppte Vanessa Liftig albumet Göteborgs Pyramider. Ett album som vuxit fram som terapi efter en traumatisk upplevelse som fick Vanessa att helt tappa suget på att skapa musik.

I dagens poddavsnitt blev inbjuden till Vanessas hemmastudio i hennes föräldrahem för att prata om arbetet med nya albumet, hur hon hittade tillbaka till musiken och hennes samarbeten med bland annat Embee och Wu Tang Clan.
Du hör samtalet här nedan eller via Podcaster.

Missa inte! Du kan även prenumerera på podden Popcast via Podcaster / iTunes eller Acast.

Vanessa Liftig
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend