Den brittiske musikern Nick Wilson är tillbaka med singeln All the same. Med en snyggt beat som pulserar likt ett hjärtslag som löper igenom låten skapar Wilson en filmisk och snygg ballad. Speciellt stråkarna som sväller upp från det avskalade arrangemanget mot slutet är ren magi.

Om själva texten berättar Nick:

“Leaving someone may be the most logical thing to do, and you could even be the one ending things, but it still kills you inside in some way. It’s a really heartbreaking sentiment.”

Så lyssna och njut av denna vackra och vemodiga låt.


Förläng njutningen! Du hittar även All the same i spellistan Chill för Apple Music.

Nick Wilson
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend