Molina är en musiker från Danmarks huvudstad. Hon samarbetar här med Late Verlane på nya singeln Hey kids som både varit med och skrivit samt sjunger på låten.
Resultatet är en skön synthig poplåt med bra melodi samt retro-produktion som jag så oftast går igång på.
För att toppa det hela får vi även en dramatisk balett-video regisserad av Gustav Korda och Rasmus K. Petersen. Här försöker balettdansaren (Signe Ralkov) lockar till sig den snygge tränaren (Louie Zingenberg Frandsen), och vem kan klandra henne för det?

Molina
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend