Dags att lyfta upp ytterligare en debut här i bloggen.
Här är det den Stockholmsbaserade sångerskan Dominique Tey som här släpper singeln Heartstream. Sångerskan var tidigare med i Maasai, men har nu valt att gå solo.

Debuten är en drömliknande R&B-poplåt som inspirerats av bland annat Beach House och Cocteau Twins. Resultatet är snyggt och fängslande i produktionen och bådar gott inför debut-EP:n som beräknas släppas nästa år.


Missa inte: Du hittar även Heartstream i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Dominique Tey
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend