Den Stockholmsbaserade producenten Bacall har bland annat haft enorma hits med låtar som Afriga (jupp, Totos klassiker) samt Gove love.
Nu samarbetar han med sångerskan FrankK på nya singeln Ferrara. Det blir deras första samarbete ihop och även FrankKs debut. Här får vi en vemodiga och avslappnand poplåt som har lite 90-talskänsla över arret skulle jag säga.
Det låter i alla fall som om Bacall kan få ytterligare en hit på halsen denna sommar.


Missa inte: Du hittar även Ferrara i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Bacall
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend