Love lasts forever är första singeln från All Saints kommande femte studioalbum Testament.
Albumet släpps den 13:e Juli och fans av gruppen har nog något extra kul att se fram emot denna gång. Det är så att William Orbit står med som producent för två av låtarna på albumet (After all och Testament in motion).
Det var ju Orbit som låt bakom hitsen Black coffee och Pure shores med gruppen i början av 2000-talet.
Men innan det är dags för albumet släppte kvinnorna här videon till just Love lasts forever.

All Saints
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend