Overthrown bygger på frustrationen över hur samhället behandlar sexuellt trakasserade offer. Sångerskan Zosia berättar hur hon själv behövt kämpa med skammen över att bli utsatt för ett sexualbrott.

Den Los Angeles-baserade sångerskan ger oss mörk och filmisk känsla som växer från det avskalade och ensamma till det storslagna. Arrangemanget bygger på snygga stråkar, skörheten i rösten och ett plötsligt slut. Det är liksom en låt som göra att man omedelbart vill höra mer.
Starkt, vackert och plågsamt. Allt på en och samma gång.


Missa inte: Du hittar även Overthrown i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend