Written Years är en kvartett från Vancouver i Kanada. Gruppens frontperson Wade Ouellet tappade rösten under arbetet med deras kommande labum, vilket satte gruppen i en svår position att spela in nytt material under en period. Men de lyckades sedan släpps singeln Lost in you now i början av året och nu är det dags att följa upp den med Superficial feeling.

Här får vi en episk poplåt med stor 80-tals doftande refräng. Melodin är verkligen magisk och sådär fängslande som gör att i alla fall jag fastande för detta efter en lyssning. Det är verkligen så här en extra poplåt ska komponeras.


Missa inte: Du hittar även Superficial feeling i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Written Years
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend