Victor Leksell är en 19-årig kille från Torslanda i Göteborg som lade fotbollen på hyllan för att satsa på musikkarriären. Han har laddat upp en hel del covers på Instagram innan han sedan sökte till Idol i fjol där han åkte ut i innan slutaudition. Men fick en andra chans via Revanschen men gick tyvärr inte till veckofinalen denna gång. Så nära men så längt ifrån, som det heter.

Men skam den som ger sig. Victor släpper idag debutsingeln Vart du sover som är gjord tillsammans med några andra Göteborgare: William Forsling, Isac Halldin och Petter Alfredsson. Här får vi svensk pop med en pulserande refräng om känslorna efter ett förhållande. Det är sådär härligt bitterljuvt och poppigt. Lyssna själva.

Missa inte: Du hittar även Vart du sover i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Victor Leksell
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend