8 / 10

Tove Styrke går från klarhet till klarhet och är bättre än någonsin på nya albumet Sway.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Måste ju säga att Tove Styrke vuxit till en av de mer intressanta artisterna med svenskt pass på senare år. Albumet Kiddo från 2015 visade ju verkligen på vilken lysande popartist hon utvecklats till efter Idol och de stormiga åren därefter.

Nu släpper hon sitt tredje album Sway. Här bjuder sångerskan på sköna rytmer och melodier som vävs samman till kreativa poplåtar som vägrar att släppa taget om en. Nej, det är inte popexplosioner denna gång, utan det håller sig mellan det avslappnande och det rytmiska. Men det sköna är att allt verkligen funkar för mig. Jag kan ju ha svårt för när bara det rytmiska hamnar i fokus, men Styrke lyckas balansera upp allt så det inte står över för mycket på något håll. Det är pulserande pop när det behöver vara det, och det är R&B-doftat och avskalat när det behöver vara det.
Det jag märkte med låtarna är att alla känns kortare än de är. De liksom börjar, fångar in en och sedan släpper. Man står och bara vill höra mer. Det måste ju vara ett gott betyg om något.

Tove Styrke
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend