Den kanadensiska producenten Thomas Anthony dammar av Suzanne Vegas klassiker Tom’s Diner från 1987 för en uppdaterad version. Här blir det mer chill och drömliknande i stil, men ändå tillräckligt dansant för att det ska funka på dansgolvet. Vill du ha mer driv finns även en klubb-mix på låten, men jag tycker allt att originalet är mitt val.
Så skönt vemodig version av denna tidlösa klassiker för det somriga dansgolvet.
Lyssna och njut.


Missa inte: Tom’s Diner är även med i spellistan Dance för Apple Music och Spotify.

Thomas Anthony
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend