Skyler Stonestreet är en musiker från Las Vegas i det soliga Nevada. Hon har bland annat hörts på singeln Kanye tillsammans med The Chainsmokers som hon även var med och skrev. Hon har även skrivit låtar till artister som Dua Lipa, Marshmellow och Sabrina Carpenter. Så helt klart en imponerande CV.

Nu är släpper hon sin debutsingel Bankrupt. En låt som bygger på läckra beats i den lekfulla produktionen och handlar inte så mycket om pengar utan mer att hon är tömd på känslor efter ett uppbrott.

“The song Bankrupt is about being spent and fed up. it’s about closure because you don’t have anything left to give. You don’t have anymore tears, feelings and even though it’s a difficult place to be in it’s really a positive because there is a sense of moving on and finally being done with it.”


Missa inte: Du hittar även Bankrupt i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Skyler Stonestreet
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend