Jo men när Rita Ora sätter samman Cardi B, Bebe Rexha och Charli XCX för en låt så kan det inte bli annat än en enorm hit. Girls känns som en av sommarens tydligaste hits än så länge.

Sångerskan berättar:

“These past few years I’ve been so inspired by all the strong women I’ve seen who aren’t afraid to be themselves. For those who aren’t afraid to rule the world, this is our anthem. A celebration of love. And of course thank you to all the fellow boss women who so kindly graced this song with me – each representing who they are and where they are from. I hope you dance your socks off with us!”

Till hösten är det tänkt att Ora släpper sitt andra album och med det följer hon upp debuten från 2012.

Rita Ora
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend