Quest är senaste popgruppen från Sverige med fyra skönsjungande och dansanta tonåringar.
Marvin, Alexander, Isak och Oscar är samtliga 17 till 18 år gamla och handplockades till bandet från hela landet. De har bland annat släppt singlarna Color me back to life och Walking on the moon och börjar sakta men säkert bygga upp en stor fanbase. Bandet bygger mycket av sin image på allt från mode till att de är öppna med sina sexualiteter, något som av någon anledning varit väldigt tabu för just pojkband där fokus alltid varit att hålla flickdrömmen vid liv till varje pris. Men Quest vågar och vill visa vilka de är – på riktigt.

Senast ut med killarna är singeln Got me good som släpptes förra veckan. En skönt dansant poplåt som funkar minst lika bra på dansgolvet som i spellistan.

Quest
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend