Premiär i Being Blogged NY
Ljus är artistnamnet för Daniel Filipssons musikprojekt. Han släppte ett album 2013 som fick fint mottagande av kritiker, men sedan var det ganska tyst om honom.
Nu är det dags att jobba mot album nummer två som släpps i år. De två första nedslagen från albumet var Stella och Vendetta som båda hade ett berörande tema. Stella handlade om förintelseöverlevaren Stella Tjajkovski och Vendetta handlade om barnmisshandel…

Idag får vi här lyssna på singeln Alla ska dö. Låten släpps egentligen i morgon, men redan idag kan du höra denna mer upplyftande poplåt om årets första vårdag.

Daniel berättar:

”Det är en muntrare låt om en stad den där första dagen då alla känner att det är vår, fast inte ens gatorna är sopade. Dagen då man kommer på att man skolkat från jobbet. Dagen då till och med den trasigaste missbrukaren tar kliver ut ur skuggan – in i din tunnelbanevagn och utbrister “Maria, ibland tror jag på Gud!”

Ljus
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend