Simon Damoah är Göteborgsartisten som trots bara två släppta singlar på lika många år är en av de där artister som imponerat stort på mig. Singlarna Grått och Bagage är två riktigt bra poplåtar med texter av en ödmjuk kille som har stor potential. Kanske det som jag gillar extra mycket. Den där ödmjukheten i kombinationen med drömmar.

Jag bjöd hem Simom för ett samtal i mitt vardagsrum. Här berättar han om sin musikaliska resa som kombineras med sitt yrke som ingenjör och varför det än så länge bara blivit två singlar på två år.
Som vanligt blir det ett ärligt och avslappnat samtal som jag hoppas du tycker är lika trevligt att lyssna på som det var att spela in.

Missa inte! Du kan även prenumerera på podden Popcast via Podcaster / iTunes eller Acast.

Simon Damoah
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend