Stranger är debutsingeln med My Kullsvik från Tidaholm.

Hon fick en viral succé med sin cover på Adeles Hello för några år sedan, men saker fick en hastig vändning efter det. 2017 fick hon en tumör i höger öra som gjorde henne nästan helt döv där. Även om hon aldrig kommer få tillbaka hörseln på örat, har hon ändå beslutat sig för att fortsätta med musiken.

Det resulterade i singeln Stranger, som är skriven tillsammans med Beatrice Jaksch, Gabriel Pettersson och Jakob Ödman.

“När jag fick min diagnos slutade jag känna igen mig själv när jag såg mig spegeln. Det är det denna låt handlar om, att inte låta ens svårigheter definiera dig.”

My Kullsvik
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend