Talking In Technicolour är debutalbumet med den brittiska gruppen Lost Colours. Gruppen levererar filmisk psykedelisk pop och jag själv var ju helt såld på singeln One space left när den släpptes tidigare i år.
Senaste singeln heter Let go och framförs av Darran Jackson. En pulserande poplåt som producerats av Damian Taylor – mannen som jobbat med både Björk och Arcade Fire.
Gillar du singeln kan du även klicka igång hela albumet här nedan.


Missa inte: Du hittar även Let go i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Lost Colours
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend