Idag var det äntligen dags för Liamoo att följa upp sin medverkan i Melodifestivalen med EP:n Journey som består av tre låtar. Första spåret heter Nothing here och är en midtempo och poppig R&B-singel som drar åt det lite mer vemodiga hållet skriven av Ana Diaz, Joy Deb, Trey Campbell och Anton Hård af Segerstad. Gillar när Liamoo är mer pop än hiphop och detta är helt klart den riktningen.

EP:n fortsätter mer den mer upptempo klubblåten All on you och avslutas med mer åt det urbana hållet med Selfish, där Liamoo än en gång får rappa mer, men även sjunga en poppig refräng.

Smart drag ändå av Liamoo att släppa en liten EP såhär innan sommarens festivaler och uppträdanden. Han typ dubblerade sin repertoar över en natt.

Liamoo
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend