8 / 10

Heter man samma som en flygplats måste musiken vara storslagen och det tar Kastrup fasta på när de nu sammanfattar sitt första kapitel med EP:n In Search Of Us.

  • User Ratings (4 Votes) 7.3

Kastrup är duon från Malmö som består av Timmie Strandberg och Puppe Westberg. De har släppt en knippe singlar som samtliga fått mycket bra mottagande av musikskribenter och lyssnare över hela världen. Inte så konstigt kanske då de gör lysande poplåtar som står över mängden. Men hej, det är ju det som vi svenskar är bäst på.
Efter en liten paus tog bandet upp musiken igen under förra året och släppte låtarna Try it all, You and I samt nu senast Lucas.

DOLBY ATMOS

Nu har de släppt sin första EP som heter In Search Of Us. Här samlar duon sex låtar där tre är helt nya för oss lyssnare. Den som verkligen sticker ut i mängden av de nya låtarna är Joanna. En poplåt som snyggt bygger upp kring ett klockbeat som skapar en en storslagen filmisk känsla. Helt klart min typ av poplåt skulle jag säga.

Med In Search Of Us sammanfattar Kastrup sitt första kapitel. Här visar de upp vilka kompetenta popmakare herrarna är. Där pop med storslaget (ja ibland episkt) arrangemang och starka, tydliga melodier får ha en central roll. Det är verkligen precis så all popmusik borde vara om jag fick bestämma.

Kastrup
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011