Jesse Saint John är en musiker från Kalifornien som egentligen skriver sitt namn enbart med gemener, men jag är ganska anal av mig och skriver namn “så som det ska vara”. Men det hindrar ju inte oss från att här lyssna på killens senaste singel Fake it, som är den andra i ordning. (Låttiteln skrivs uppenbarligen i versaler, men även här slår mitt anala jag igenom).

I alla fall. Jesse har skrivit åt artister som Camila Cabello, Charli XCX och Britney men nu vill han fokusera mer på sig själv, vilket definitivt är ett bra val måste jag säga.
Skön melodi och superstark refräng är saker som han bjuder på här.

Sångaren berättar:

Fake it continues the themes that I explore in my work of yearning for something more and searching for depth in a generation of shallow connections and instant gratification. Sonically, I’m super inspired by fusing pop and bloghaus. It’s important to keep dancing while asking the tough universal questions. If you stop dancing life gets sad.”

Själv säger jag att detta känns som en hit, så lyssna. Höj volymen och lyssna lite mer.


Missa inte: Du hittar även Fake it i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Jesse Saint John
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend