Det är något med fotbollslåtar. De är liksom catchiga och lite skämskudde, men ändå de låtar som folk älskar under hela VM. Det är ju helt klart en genre som gett oss vin och vatten. Bäst blev det när GES gjorde När vi gräver guld i USA. Sedan har ändå E-Type, After Shave och Markoolio hållit fanan högt – oftast högre än landslaget…

Inför årets VM i fotboll är det Gyllene Tider som står för tonerna tillsammans med Linnea Henriksson.
Låten heter Bäst när det gäller och Gessle berättar:

“Att skriva den officiella låten är förstås en gigantisk utmaning som man inte kan tacka nej till. Hela Sverige, ja hela världen, är engagerade i fotbolls-VM så vi i GT blev enormt stolta när vi blev tillfrågade.”

Gyllene Tider
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend