Då var det dags igen att gå igenom veckans skörd av låtar som lagts upp i bloggen. Som vanligt försöker jag välja ut låtar till bloggen som jag personligen lyssnar på fler gånger. Men vissa låtar bör man definitivt inte missa. Så här kommer fem starka tips att fylla din spellista med.

Rita Ora – Girls (feat. Cardi B, Bebe Rexha & Charli XCX)

Foto: Olivia Rose

Alltså wow! När Rita Ora samlar ihop sitt gäng för att göra en peppande och inspirerande låt för kvinnor blir det inte bara det, utan även en av sommarens säkraste hits. Jupp, vi kommer dansa till, lyssna på och bara älska Girls hela sommaren 2018.

Years & Years – If you’re over me

Andra singeln från Years & Years kommande album är lekfull och fylld med bitterhet och frustration. Just det som britter är extra bäst på att få ner till en låt. Så detta är helt klart en låt att älska fram tills hela albumet dyker upp.

Jungle – Happy man

Jag och en kompis pratade om vad som hände med Jungle för inte så länge sedan. Helt plötsligt ramlade två singlar ner i Apple Music och på YouTube. Den funkiga elektron som jag bara älskade från Jungles debut är kvar och Happy man är verkligen ett kärt återbesök in the Jungle.

Charlie Lou – Natten

Det är något med Charlie Lous låtar som tilltalar mig extra mycket.
Vemodet, syntharna, sången, texterna – ja allt skapar magi och så går det även på nya singeln Natten. Lägg sedan till en stor portion frustration och låten är popmagi som Charlie kan vara sjukt jävla stolt över.

Lo – Drumline

Om du gillar tuggummipop så kommer Drumline vara ditt recept till lysande pop idag. Nashville-baserade sångerskan och producenten Lo kommer inte göra dig besviken när du här kan sansa loss till denna rytmiska och lekfulla singel.

Det roliga tar aldrig slut i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Där hittar du nästan dagligen nya låtar som kommer göra ditt liv lite poppigare och bättre.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend