Idag släpper croonerpopbandet AstroMike Gordon nya singeln On and on.
Bandet, som huserar i Malmö, släppte sitt självbetitlade debutalbum 2015 och har sedan dess även släppt singeln I will save you.

Men nu är det som sagt dags för On and on. En mycket elegant poplåt som skrevs i en kyrka i Brandenburg sångaren Cristoffer Csanady hyrde för att skriva musik helt ensam. Han visade sig få en säng som stod på en gammal grav…

“Jag har aldrig varit troende, men denna symbolik och det tillstånd jag befann mig i när jag skrev låten har gjort att jag knappt kan lyssna på den utan att känna vad jag kände då. Som en känsla på burk. Det känns skrämmande att släppa detta nu, nästan som att publicera sidor ur sin dagbok. Samtidigt kan jag inte låta bli. Jag måste dela med mig av vad jag upplevde.”

Lyssna och njut.


Missa inte: Du hittar även On and on i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

AstroMike Gordon
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend