Jo, det är en väldigt van Gogh:ig titel det där. Men du vill verkligen ha kvar dina öron för att kunna lyssna på Agent Blås senaste singel som heter just Another reason to cut off an ear.

Lite snabb re-cap: Agent Blå har hyllats av musikbloggar sedan starten och som ett indiehopp för popstaden Göteborg. De släppte ett självbetitlade debutalbum förra sommaren, blev intervjuade av bloggen och ignorerade av P3 Guld. Men nu är det dags för kvintetten, som blivit en sextett att släppa ny singel idag och EP:n Medium Rare den första Juni. Hurra!

Agent Blå
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend