Det var i Mars som Seinabo Sey återvände till musikscenen med låtarna I owe you nothing och Remember.
Nu är det dags att släppa ytterligare en låt från hennes kommande album som släpps senare i år.

Breathe börjar med snygga stråkar under Senabos röst och växer till en orädd och stark hymn där budskapet om självrespekt och acceptans.
I början av 2017 åkte Seinabo Sey på en spontan resa på egen hand till Dakar i Senegal. Hon började reflektera varför hon tyckte så mycket om att vara i Dakar trots att hon inte kände någon där.

-Jag älskar den här platsen eftersom jag inte behöver förklara mig för människor… Jag insåg att som en svart kvinna, är det mycket av vår tid som går åt till att förklara uppenbara saker om vår kultur eller oss själva, istället för att bara vara, förklarar Seinabo.

Så lyssna och omfamna Seinabos magiska röst än en gång.

Seinabo Sey
@Insagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend