Efter debuten Taste och uppföljaren You’re not alone för Charlie Erikssons Aldrig Ensam-kampanj är sångaren Kristofer Greczula från Falkenberg tillbaka med en ny stark singel. Kristofers starka och souliga röst gör verkligen Intoxicated love rättvis och låten är som klippt och skuren för spellistorna.
Sångaren berättar:

Intoxicated love är en personlig låt som betyder mycket för mig. Den handlar om någon som jag förlorat som jag vill ha tillbaka i mitt liv. Alla som varit i en relationskris kan relatera till texten som handlar om en infekterad relation med en person man älskar och vill ha i sitt liv men det är omöjligt under rådande omständigheter. Allting blir inte alltid som man önskar vilket låten beskriver men den inger även hopp då jag uttrycker en önskan om förändring”.

För den som är lite nördig – som jag – så är detta Kristofers första singelomslag i färg. Bara en sådan sak.

Missa inte: Du hittar även Intoxicated love i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Kristofer Greczula
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend