Christopher Heino-Lindberg är hockeymålvakten som på grund av en skada fick byta hocketklubban mot en gitarr och spela countrypop istället för hockey.
Han åkte till Nashville där han blev Chris Lindberg och började spela in låtar tillsammans med producenten och låtskrivaren Dan Tyler.
Nu är han aktuell med sin nya singel Nothing ever will. En fin countrydoftande poplåt om hur kärleken kan sudda ut alla problem i livet.

Chris berättar:

“Melodin kom till mig när jag satt hemma med gitarren en dag. Sedan skickade jag den till Dan i Nashville som skrev texten. Tanken var att låten och soundet på plattan skulle andas en modern Van Morrison, då jag alltid har varit en fan av just den musiken. Jag ville helt enkelt att albumet skulle kännas som en hyllning till den musik jag själv lyssnar på.”

Till låten har de spelat in en video som speglar känslan i låten. Där Chris framför Nothing ever will i en bar där alla är välkomna. Ett ställe som speglar att kärlek finns överallt.

Chris Lindberg
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend