Betablock3r är en duo från Los Angeles som består av Chris Boulos och Ryan George. En duo som började med att remixa låtar av artister som Selena Gomez, Ellie Goulding och RAC började de producera egna låtar.

De har nu släppt singeln Make you happy, som är första nedslaget från deras kommande EP Monolith. Singeln bjuder på 80-tals doftande pop med medryckande melodi och produktion.

Bandet berättar:

Make you happy came about as a result of some late night experimenting with various bass and synth sounds. There were a few elements in place but the groove just sort of stuck with us. The melody clicked instantly while recording vocals; and once we had the basic foundation of the song down, it was just a matter of reinforcing the rhythms with guitars and adding a few more synths.”


Missa inte: Du hittar även Make you happy i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Betablock3r
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend