Amaya – Concrete

2011 representerade Amaya Slovenien i Eurovision Song Contest. Då under namnet Maja Keuc med låten No one. Musiken och kärleken fick henne att flytta till Sverige, och hon har under de senaste åren gått under artistnamnet Amaya.

I början av året satt hon i juryn för den slovenska uttagningen inför årets Eurovision (som i år representeras av Lea Sirk med låten Hvala, ne!). Då framförde sångerskan låten Concrete live för fårsta gången som ett mellannummer, och som nu precis släppts via olika streamingtjänster.
Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Joel Gunarsson, David Straaf och Alexander Andersson. Skön rytmisk känsla och stark melodi kan definitivt göra detta till en hit.

Amaya
@Facebook

Vad tyckte du?
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "Amaya – Concrete" A few seconds ago

Comments are closed.

Send this to a friend