Nu är det dags för Albin Wass att följa upp debutsingeln Radio från i fjol. Det gör han med låten Worry, en låt som bygger på läckra beats, kryddat med en stor nypa attityd.

– Jag har alltid fått höra av olika personer att jag inte borde drömma så mycket och att en kille från en så liten ort aldrig skulle kunna arbeta inom showbusiness, säger Albin.

Albin kommer från Kisa och har alltid varit intresserad av musiken och scenen, något som kanske inte uppskattades av alla i hans omkrets. Den misstron blev istället extra bränsle för honom att fortsätta med det han älskar.

– Jag vill att människor ska tillåta sig själva att enbart vara i detta nu och ge dem den boosten de behöver för att kunna nå det som tidigare har verkat ouppnåeligt. För om det är något jag har lärt mig är det att en aldrig kan drömma för stort.

Missa inte: Du hittar även Worry i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Albin Wass
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend