Den 18-årige producenten Refeci följde nyligen upp singeln Heat från i höstas med Die hard. Denna gång framförs låten av sångerskan Emelie Cyréus. Tillsammans bjuder de båda på en mer emotionell EDM-singel. Vemodig i stil, men med skönt pulserande beats som ändå skapar behagligt gung på dansgolvet.

Killen bakom artistnamnet Refeci är Victor Tommerup som skaffade sig ett skivkontrakt när han var 17. Nyligen fick han en enorm succé med att släppa en inofficiell remix Clean Bandit / Zara Larssons hit Symphony.
Så framtiden ser ljus ut för den unge dansken som kan räkna med ytterligare en hit med nya singeln.


Missa inte: Die hard är även med i spellistan Dance för Apple Music och Spotify.

Refeci
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend