Fight Club är enligt mig världens bästa film. Smart manus (efter Chuck Palahniuks roman), dialog och sjukt snyggt foto samt regi av David Fincher. Den har liksom allt som jag älskar med en bra film. -Inte minst en sjukt snygg Brad Pitt som Tyler Durden.

Den amerikanska sångerskan Rayvin Moon låter karaktären bli huvudrollen i hennes debutsingel med samma namn. Snyggt och mörkt ljudlandskap, som får sångerskan att kännas lite som en ny Lana Del Rey i stilen.

Sångerskan berättar:
“It’s about a relationship with someone who I personified as my own personal Tyler Durden, and how he brought me back to life after a really difficult series of events, how we defied societal norms together, and how badly I wanted to heal and be beautiful for him.”Rayvin Moon
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend