Premiär i Being Blogged NY
Royal Prospect är tillbaka.
Efter singlar som Hearts och I feel alright har arena-bandet från Lund slagit av på energin för att nu istället leverera en vacker ballad. Whisper a Sound inleds med ett enkelt pianokomp som sedan övergår i ett snyggt stråkarrangemang som verkligen lyfter fram låten och sångaren Oscar Reingsdahl.
Väldigt vackert och stämningsfullt.

Nu har de även spelat in en enkel livevideo baserad enbart på piano där Oscar framför låten. Videon har premiär här i bloggen, så lyssna och njut.

Vill ni se killarna live så kommer de bland annat att spela under Canadian Music Week i Toronto under Maj, eller om du vill spara på flygbiljett så kommer de även uppträda under årets upplaga av Live at Heart i September.

Royal Prospect
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend