Payson Lewis är en artist från Los Angeles som här debuterar med den sjukt smittsamma och medryckande poplåten When love was young. Låten bjuder på härlig energi och mycket positiv känsla. Med andra ord allt man vill ha av en bra poplåt.

Låten är producerad av Ben Soldate och skriven tillsammans med Selda Sahin. Låten handlar om att ta sig till en lycklig plats i ens minne och återuppleva det, om så bara för en liten stund. Något som jag kan tänka mig gör dagen lite lättsammare.
Lyssna och njut.Payson Lewis
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend