Det var i November som Natali Felicia släppte singeln Say it. Lagom till att dottern till Kjell Bergqvist nu släpper sin nästa singel Keep it alive på fredag och debutalbumet Wrong Era den 30:e Mars får vi här videon till Say it.

Videon är regisserad av Josefin Malmén och koreograferad av Lea Tirabasso för att visa upp kvinnor som aldrig kommer att tystas och som är starkare tillsammans. Det är så att hela teamet bakom videon och de framför kameran är kvinnor. Så Natali är ytterligare en stark röst i den alltid viktiga kampen om jämställdhet.
Att det även är en stark singel gör ju inte saken direkt sämre.

Natali Felicia
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend