Knappt hade videon från Say it renderats och lagts ut på internet innan det var dags för sångerskan att släppa singeln Keep it alive. Detta är dock sista singeln som släpps innan albumet Wrong era når streamingplattformarna den 30:e Mars.

Nya singeln bjuder på snygg och filmisk ljudbild, där pianot löper igenom låten och skapar en lite ängslig stämning. Låten handlar om oron som finns i världen just nu, och att vi måste hålla hoppet vid liv.


Missa inte: Du hittar även Keep it alive i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Natali Felicia
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend