Dags att sammanfatta inläggen från veckan som gått med att lista fem låtar jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

Eva Dahlgren – Jag vill ju bara vara fri

Det är alltid en upplevelse med en ny låt av Eva Dahlgren. Jag vill ju bara vara fri är inget undantag. Nya singeln bjuder även på gästspel av inga mindre än Oskar Linnros och Amanda Bergman. Vacker magi inspirerad av Annika Perssons biografi om Lena Nyman.

Years & Years – Sanctify

När Years & Years släpper nytt är det lite av en högtidsstund. Senast var det singeln Meteorite från nya Bridget Jones-filmen, men nu är det äntligen dags för första singeln från kommande albumet. Mer R&B-produktion denna gång, med en refräng som lyfter låten till enorma höjder. Ser fram emot att höra mer av Olly och grabbarna den kommande månaderna.

Antony Alexander – Holding on

När EDM är poppigt och med mycket driv, så går jag igång på det väldigt mycket. När producenten bakom låten själv har New Order, The Buggles och The Shamen som inspirationskälla kan det inte bli annat än magiskt. Grym låt som borde finnas i varje träningsspellista värd namnet säger jag.

Lana Del Rey – You must love me

När Lana gör Madonnas paradnummer från musikalen Evita är det som låten var ämnad henne från början. Vemodigt vackert och helt magiskt.MNEK – Tongue

Med Tongue tar sig MNEK upp i det stora poprummet. Här visar han att han inte bara är en av världens främsta producenter och låtskrivare just nu, han är även en av de främsta artisterna. Känns som han här har en monsterhit på gång.

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend