Dags att sammanfatta inläggen från veckan som gått med att lista fem låtar jag tycker du ska lyssna på en extra gång.

Favoriter Apple Music

Eva Dahlgren – Jag vill ju bara vara fri

Det är alltid en upplevelse med en ny låt av Eva Dahlgren. Jag vill ju bara vara fri är inget undantag. Nya singeln bjuder även på gästspel av inga mindre än Oskar Linnros och Amanda Bergman. Vacker magi inspirerad av Annika Perssons biografi om Lena Nyman.

Years & Years – Sanctify

När Years & Years släpper nytt är det lite av en högtidsstund. Senast var det singeln Meteorite från nya Bridget Jones-filmen, men nu är det äntligen dags för första singeln från kommande albumet. Mer R&B-produktion denna gång, med en refräng som lyfter låten till enorma höjder. Ser fram emot att höra mer av Olly och grabbarna den kommande månaderna.

Antony Alexander – Holding on

När EDM är poppigt och med mycket driv, så går jag igång på det väldigt mycket. När producenten bakom låten själv har New Order, The Buggles och The Shamen som inspirationskälla kan det inte bli annat än magiskt. Grym låt som borde finnas i varje träningsspellista värd namnet säger jag.

Lana Del Rey – You must love me

När Lana gör Madonnas paradnummer från musikalen Evita är det som låten var ämnad henne från början. Vemodigt vackert och helt magiskt.



MNEK – Tongue

Med Tongue tar sig MNEK upp i det stora poprummet. Här visar han att han inte bara är en av världens främsta producenter och låtskrivare just nu, han är även en av de främsta artisterna. Känns som han här har en monsterhit på gång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011