Dog Collective är en grupp producenter från Stockholm. De olika individerna i samlingen har bland annat jobbat med Icona Pop, Zara Larsson och Peg Parnevik för att nämna några.
Tillsammans med sångerskan Molly Pettersson Hammar – eller MPH som hon kort och gott heter här – har de gjort en lysande och rytmisk poplåt som känns som en lysande start på det nya kollektivet. Med tanke på att låten redan lagts till i en hel del spellistor på Spotify och Apple Music kan vi säga att de börjat på ganska hög höjd. Jag tokgillar i alla fall och det bör du med göra.

Missa inte: Du hittar även Next to me i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.

Dog Collective
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend