Don’t you want me är Human Leagues absolut största hit. Det finns nog inte ett enda dansgolv med några år på nacken som inte spelat låten och troligen inte en poporienterad radiokanal heller.
Låten i sig har ju tolkats åtskilliga gånger. Bland annat fick Alcazar en enorm hit med singeln 2002.

Men nu är det dags för en helt ny generation att uppleva låten – kanske för första gången – när den 19-åriga Stockholmsbaserade artisten Agnes G nu spelat in en cover på singeln. Inte lika synthig som originalet, men efter en pianobaserad inledning exploderar den i en mer tropical orienterad klubbdänga.

Sångerskan berättar:
”Det var det oväntade jag fastnade för och kände att jag ville jobba med i Don’t you want me, texten är lite som ett rop på hjälp i kärlekens namn. Vi har gjort en helt egen tolkning med en mycket mer dansant energi, men vemodet finns kvar.”

Agnes G
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend