Vacation Forever är soloprojektet av Zacharias Zachrisson, som tidigare var medlem i bandet Tussilago (han hoppade av efter att bandet släppte debutalbumet Train 2015 på grund av enorm scenskräck).

Första singeln under den nya flaggan heter Blank Ocean, och är något som sångaren kallar för tropical emo. Inte helt dumt namn måste jag säga. Låter lite som en softare och mer sansad version av TTA. Låten i sig är producerad av Jeff Bhasker, som bland annat jobbat med namn som Kanye West, Jay-Z och Mark Ronson.

Kanske att Lykke Lis brorsa vågar köra all in med musiken denna gång, för med tanke på debutsingeln så känns det som han verkligen borde.

Vacation Forever
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend