Då är det dags för mysig singer-songwrier-pop här i bloggen.
Det är den Brighton-baserade musikern Simon D James som debuterar med singeln Dearest lovely world.

Låten skrevs när Simon jobbade på ett flyktingläger där han kände att var man än kom ifrån och vilken bakgrund man än hade, så är vi alla sammanfogade av kärlek till andra, sorgen av förlorade nära och hoppet om en mindre splittrad värld. Det gör Dearest lovely world till en väldigt ärlig och direkt låt, som i sin uppbyggnad är lätt att ta till sig.
Luta dig tillbaka och njut av singeln här:Simon D James
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend