Detta är ju en kombination av artister som aldrig kan bli fel.
Sigala har bjudit in den magiska rösten som ägs av Paloma Faith att sjunga på nya singeln Lullaby.
Resultatet är en behövlig varm fläkt av tropical house och skön popmelodi.

Producenten berättar:

“This was a track I initially wrote a while ago and I loved it immediately, but knew I needed to find the right person to collaborate on it with. I love to find unique voices, so it was a perfect match when Paloma got involved! I’m so excited to release this one, and it’s a great track to preview the sound of my upcoming album”.

Kolla in den minst lika somriga och varma videon här.

Sigala
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend