Det går ju inte att förneka den underbara popkulturella hinten med att döpa en låt till Tetris. Detta underbara 80-talsspel som jag själv suttit nätter och spelat på min Commodore 64 när det begav sig.

Singeln framförs av den amerikanska sångerskan Madilyn Bailey och är den första låt som lanseras i Europa. Låten handlar om när man blir upp över öronen kär i någon och likt spelet så hamnar man på en högre nivå.

Sångerskan berättar:
Tetris is a song I wrote about how two completely different people with completely different back grounds, quirks, passions AKA “shapes” can come together to make one beautiful picture. I think at times we all need to be reminded that in a relationship it’s not about being perfect but about how we can complement each other, imperfections and all.”

Jo, men jag gillade detta och som sagt; svårt att inte bli lite kär i en låt som heter Tetris.

Madilyn Bailey
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend