Låtar med Sophie Ellis-Bextor är alltid lite bättre låtar. Jo, men så är det. Så det var riktigt kul när jag upptäckte att sångerskan var med på singeln Hummingbird med den tyske producenten LCAW. Resultatet bjuder på en poppig och lättsam disco-singel som glänser lite extra av Sophies röst.
Låten är tagen från kommande EP:n Meet in the Middle som LCAW släpper i Mars.

LCAW berättar:

Hummingbird is a very personal track with a more downbeat vibe, I think this is one of the main reasons Sophie instantly felt connected to it. Her voice has such a unique character and she added a whole other dimension to what I had made before we met. We had the recording session in a small studio in Notting Hill which hosted writing sessions for the likes of Adele, James Blunt and Lana Del Rey and it felt like there was a very special atmosphere”

Sophie Ellis-Bextor:

“It was great to work with Leon who I think is very talented. We had a brilliant session and I am so happy with the way Hummingbird has turned out. It’s always exciting making new dance music and I can’t wait for everyone to hear it”

LCAW
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend